Architectenwoning op 5.231 m² te Torhout (Groenhove)

€ 895.000Torhout4 slpk(s)

Ref. 6015459

Vlakbij het Groenhovebos te Torhout kunt u deze architectenwoning vinden. Een bewoonbare oppervlakte van + 350 m² die zich uitermate leent voor het uitvoeren van een vrij beroep en een perceel van + 5.000 m² gecombineerd met een vlotte verbinding naar de autostrade Brugge - Kortrijk, mits een update is dit een gedroomde eigendom.

Samenstelling:
Inkomhal met zicht op de binnentuin en toegang naar het bureau met wachtruimte enerzijds en naar de sfeervolle woonkamer anderzijds. De ruime woonkamer bevat een eetplaats en het salon, boven dit salon is nog een polvalente ruimte (bibliotheek, bureau, studeerplek,...). Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de tuin met vijver (zwemmen of koi) en toegang tot het zonnige terras. Aparte keuken met ontbijtbar en toegang naar de kelder. De burelen zijn toegankelijk vanuit het salon via een 2de hal (met apart toilet en lavabo), vanwaar u toegang heeft naar de tuin.
De slaapkamers zijn toegankelijk via de nachthal, vertrekkend vanuit de woonkamer. 3 Slaapkamers waarvan 2 met ingemaakte kasten en lavabo. De 4de kamer doet momenteel dienst als wasplaats/technische ruimte. Badkamer met dubbele lavabo, toilet en inloopdouche.
Aparte garage voor 2 wagens en ruime parking.
Grote onderhoudsvriendelijke tuin rondom de woning met vijver ter hoogte van het terras. De vijver werd voorzien van alle technieken om dienst te doen als koi-vijver.

42 Zonnepanelen met 2 afzonderlijke omvormers en een zonneboiler.

Neem zeker contact op met al uw vragen of om uw afspraak (7/7) vast te leggen: 0478 93 72 00 of maxime@maelsteen.be

Specificaties

Slaapkamers 4
Badkamers 1
Grondoppervlakte 5231 m2
Bewoonbare oppervlakte 364 m2
Bouwvergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Vonissen Nee
Verkavelingsvergunning Ja
O-peil niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score A
P-score A
EPC-klasse E
EPC-Waarde (Kwh/m2/j) 457
EPC unieke code 20240329-0003195456-RES-1

contacteer mij