Prachtige villa met zwembad in Knokke - Het Zoute

€ 5.875.000Knokke-Heist6 slpk(s)

Ref. 6008708

Prachtige villa gelegen in een heel rustige, doodlopende straat in Knokke - Het Zoute. Deze zeer stijlvol gerenoveerde villa, omgeven door het groen, staat in een hoog aangeschreven en zeer residentiële buurt waar men optimaal kan genieten van de kalmte aan het zwembad.

Samenstelling: Inkomhal met vestiairekast en gastentoilet. Een uitermate lichtrijke open-plan woonkamer waar bureau, eetplaats en salon met gashaard mooi doorvloeien in elkaar. Naast de eetplaats ligt de keuken voorzien van topkwaliteit toestellen (Miele all the way). Vanuit het gezellige salon heeft u zicht op het zwembad en via het schuifraam komt u op het overdekte terras. Verder op het gelijkvloers is nog een wasplaats, een bijkomende berging en de inpandige garage.
Op het eerste verdiep: 4 uiterst comfortabele slaapkamers waaronder de masterbedroom met dressing en luxebadkamer, de 3 andere kamers hebben hun ensuite douchekamer.
Op het tweede verdiep: de overloop die dienst doet als bijkomende studeerruimte, 2 ruime slaapkamers en een douchekamer.
Rond de woning heeft u een mooi aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin met zwembad die volledig omheind is, een heerlijk zonnig terras en ruime parkeermogelijkheden.

Laat u onderdompelen in de discrete luxe in deze villa en ervaar de absolute rust van de mooie, groene omgeving...

Neem zeker contact op met al uw vragen of om uw afspraak (7/7) vast te leggen: 0478 93 72 00 of maxime@maelsteen.be

Specificaties

Slaapkamers 6
Badkamers 4
Grondoppervlakte 988 m2
Bewoonbare oppervlakte 289 m2
Bouwvergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Vonissen Nee
Verkavelingsvergunning Nee
O-peil niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score A
P-score A
EPC-klasse B
EPC-Waarde (Kwh/m2/j) 198
EPC unieke code 20231013-0003014336-RES-1

contacteer mij